Villkor

Returer och Ångerrätt

För dig, som är privatperson, gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen, som har strikta bestämmelser, vilket innebär att lagen gäller och kan inte avtalas bort. För företag, inklusive enskilda näringsidkare, gäller Köplagen, som är dispositiv, vilket innebär att avtal mellan företag gäller i första hand före lagen.

Vi tillämpar öppet köp i 14 dagar returfrakt står köparen för. Kontakta oss på info@stalefish.se innan retur med vilka varor som ni vill returnera.
Alla varor som returneras ska vara oanvända och packade i originalförpackning med eventuella märkes-tags och liknande kvar Använd gärna emballaget/påsen som du fick varan i för att skicka tillbaka din produkt/produkter. Klistra ej något på originalkartongen.

REKLAMATION

Om du upptäcker ett fel på varan och vill reklamera den så kontakta oss på info@stalefish.se  direkt innan du skickar tillbaka den. Ange ordernummer och typ av vara.

Om du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss, och vi har då rätt att debitera dig vår kostnad för returfrakten.

Vid skadat emballage/gods: Ta bild på paketet och be även chauffören notera skadan/skadorna. Kontakta sedan oss på info@stalefish.se för vidare hantering.

Tillbaka till kassan